Χρυσή Διάκριση της WinMedica για το

SiderAL® Folico στα Supplement Awards 2021

SiderAL® Folico: Προϊόν της χρονιάς για τη γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2021. Το βραβείο «προϊόν της χρονιάς για τη γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία» απονεμήθηκε στην WinMedica για το SiderAL® Folico, στα Supplement Awards 2021, που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την εταιρεία BOUSSIAS. Το SiderAL® Folico, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου, ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της WinMedica, η κα Μαρία Αντωνίου, Group Product manager και ο κ. Αντώνιος Κυριακόπουλος Διευθυντής Primary Care.

Αναφερόμενη στην βράβευση, η κα Μαρία Αντωνίου, Group Product manager δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την τιμητική αυτή διάκριση, η οποία αποτελεί αναγνώριση των αδιάκοπων προσπαθειών μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές και ασθενείς καινοτόμα και αξιόπιστα συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Το SiderAL® Folico αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για κάθε γυναίκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία στις δύο γυναίκες ηλικίας 18-50 ετών παρουσιάζει έλλειψη σιδήρου, ενώ ο σίδηρος και το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητα και κατά τη διάρκεια της κύησης.»

Aπό την πλευρά του ο κ. Αντώνιος Κυριακόπουλος, Διευθυντής Primary Care ανέφερε « H WinMedica από το 2008 που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, να προσφέρει υψηλής ποιότητας θεραπευτικές επιλογές. Η βράβευση του SiderAL® Folico αποτελεί μεγάλη μας τιμή, και αντανακλά το όραμά μας για συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και κατ’ επέκταση της υγείας και ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Με γνώμονα την καινοτομία, θα συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προηγμένης τεχνολογίας θεραπευτικές λύσεις, καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες.»

Το συμπλήρωμα διατροφής SiderAL® Folico περιέχει σίδηρο και φυλλικό οξύ καθώς και τις βιταμίνες Β6, Β12, C & D, που αποτελούν πολύτιμους συμμάχους του γυναικείου οργανισμού. Χρησιμοποιεί τη σουκροσωμική τεχνολογία, μια καινοτόμα τεχνολογία, για τη μεταφορά και απόδοση των δραστικών συστατικών του στον οργανισμό, αυξάνει σημαντικά τη βιοδιαθεσιμότητα και την απορρόφηση του σιδήρου, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας μικρή δόση σιδήρου και, κυρίως, αποφεύγοντας τις ανεπιθύμητες παρενέργειες από το γαστρεντερικό σύστημα.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο